میکروب شناسی پزشکی هنری دیویدسون2022

میکروب شناسی هنری دیویدسون 2022 اثر دکتر عباس بهادر و مریم پورحاجی باقر انتشارات حیدری

اندازه گیری ها در آزمایشگاهی بالینی مبنای علمی را تشکیل داده که بر اساس آن تشخیص بالینی و مدیریت بیماران امکان پذیر می گردد. این نتایج بزرگترین بخش از پرونده پزشکی بیماران را تشکیل می دهند. سرعت زیاد در معرفی روشهای جدید آزمایشگاهی ایجاب می کند که متخصصان آزمایشگاه در چندین جنبه متفاوت از این حرفه کاملا مسلط باشند. اکنون برای موفقیت های بیشتر در روشهای پیشرفته تحلیل یافته ها، تفسیر داده های پیچیده و انتقال اطلاعات پزشکی به همکاران پزشک و حتی مستقیما به بیماران تلاشهای زیادی لازم است
. این کتاب درسی تلاش می کند تا دانش پیش زمینه ای را فراهم کند که از طریق آن بتوان با این شیوهها آشنا شد و به عنوان منبعی برای متخصصان و سایر پرسنل آزمایشگاهی برای به روز رسانی دانش خود برای حل مشکلات روزانه مطرح باشد.
بخش ۷ از کتاب حاضر که موضوع ترجمه ما بوده در زمینه میکروبیولوژی پزشکی است که شامل طیف عظیمی از بیماریهای عفونی و موضوعات مرتبط را شامل می شود که عبارتند از: باکتری شناسی پزشکی (فصل ۵۷)، تست حساسیت عوامل ضد میکروبی (فصل ۵۸)، مایکوباکتریها با نگرانی شدید برای ظهور سویه های مقاوم (فصل ۵۹)، بیماریهای قارچی با طیف وسیعی از عکسهای کشتها و فوتومیکروگرافها (فصل ۶۰)، عفونت های اسپیروکت (فصل ۶۱)، عفونتهای کلامیدیایی و مایکوپلاسمی (فصل ۶۲)، ریکتزیا (فصل ۶۳)، عفونت های ویروسی با تاکید بر مواد جدید همچون کروناویروس انسانی - ۱۹ (فصل ۶۴)، و انگل شناسی پزشکی که اهمیت جهانی دارد و با سفر تعداد زیادی از مردم بین کشورها و قاره ها در حال گسترش است (فصل ۶۵). در راستای اهمیت دستیابی به حداکثر صحت تشخیصی در آزمایشگاه، جمع آوری و جابجایی حمل و نقل) نمونه برای تشخیص بیماریهای عفونی در فصل ۶۶ شرح داده شده است. اگرچه تکنیک های کلاسیک شامل کشت، شناسایی و تعیین حساسیت ضد میکروبی و روش های مدرن ملکولی در حال حاضر بطور روتین انجام می شود، استفاده از طیف سنجی جرمی، که آزمایشگاه میکروب شناسی را در شناسایی پاتوژن ها متحول کرده است،

ژنوم 4 (اطمینان)

ویراستاران علمی:
دکتر بهرام کاظمی(استاد و مدیر گروه بیوتکنولوژی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی)
دکتر اسحاق بندانی(دکتری بیوتکنولوژی دارویی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی)

بافت شناسی پایه جان کوئیرا 2018(اندیشه رفیع)

ویرایش پانزدهم کتاب بافت شناسی پایه جان کوئیرا همچنان ارزش خود را به عنوان منبعی مناسب، مفید و خلاصه در ارائه اطلاعات ساختار و عملکرد بافت های بدن انسان حفظ کرده است. برخلاف سایر منابع و اطلس های بافت شناسی، در این ویرایش نیز در پایان هرفصل تعدادی پرسش چند گزینه ای جهت آزمودن دانشجو آمده است. این کتاب همانند ویرایش پیشین به شرح ذیل فصل بندی شده است: در فصل اول تکنیک های بافت شناسی مرور شده است. در دو فصل بعدی سازماندهی ساختاری و عملکردی بیولوژی هسته و سیتوپلاسم سلول های انسانی توضیح داده شده است. درهفت فصل بعدی چهاربافت پایه بدن که ارگان های بدن انشان را می سازند بررسی شده است. در فصول باقی مانده ویژگی ها و سازماندهی عملکردی این بافت ها در هریک از دستگاه ها و ارگان های بدن شرح داده شده است. با توجه به تغییرات جدید، این کتاب یکی از مفیدترین منابع آموزشی برای خوانندگان خود خواهد بود.

بیوشیمی مصور هارپر 2018 (اندیشه رفیع)

کتاب بیوشیمی هارپر برای اساتید و دانشجویان علوم پزشکی و زیستی ، کتابی کاملا شناخته شده است.
یکی از خصوصیات بارز این کتاب، بیان شیوا و در عین حال کامل و جامع مطالب است. استفاده از اشکال واضح و متعدد از ویژگی های دیگر این کتاب است.
در ویرایش سی ام کتاب بیوشیمی مصور هارپر2018 نسبت به ویرایش بیست ونهم ، مطالب کاملا بصورت جامع و جدیدی در بخش های ساختار پروتئین و بیولوژی مولکولی اضافه شده است که نشان دهنده پویایی و به روز بودن نویسندگان این کتاب است.

بیماری کرونا ویروس 2019 (کووید 19)

کتاب بیماری کرونا ویروس 2019  نوشته شایلندرا ساکسینا است. که در مرکز نشر دانشگاهی به چاپ رسیده است.

این کتاب 280 صفحه ای برای اولین بار در سال 1399 چاپ شده است.

و در 16 فصل بیماری کرونا ویروس را مورد بحث قرار میدهد:

فصل 1: بینش جاری در مورد بیماری کرونا ویروس جدید

فصل 2: روند جهانی در ایپدمیولوژی بیماری کرونا ویروس

فصل 3: ریخت شناسی، سازماندهی ژنگان، همتاسازیو آسیب شناسی نشانگان تنفسی حاد شدید کرونا ویروس

فصل 4: چرخه انتقال کرونا ویروس سندرم تنفسی حاد شدید و کرونا ویروس سندرم تنفسی حاد شدید

فصل 5: پاسخ های ایمنی میزبان و زیست شناسی عفونت سارس- کووید - 2 انسان

فص 6: ویگژگی های بالینی و تشخیص افتراقی بیماری کرونا ویروس جدید 2019

فصل 7: عفونت کرونا ویروس در کودکان و نوجوانان

فصل 8: کووید: 19 آخرین اطلاعات چشم پزشکی

فصل 9: تشخیص آزمایشگاهی عفونت ویروس کرونا ویروس جدید

فصل 10: توسعه درمانی و داروهای درمانی کووید 19

فصل 11: روش های پیشگیری و کنترل عفونت

فصل 12: کرونا ویروس های کلاسیک

فصل 13: ظهور کرونا ویروس های نشانگان تنفسی حاد (سارس) و ظهور مجدد آنها

فصل 14: کسب آمادگی برای چالش های دائمی دنیا گیری عفونتهای کرونا ویروس با توجه ویژه به سارس- کووی

فصل 15: آماده سازی کودکان برای دنیا گیری

فصل 16: مقابله با چالش های روانشناختی دوذه کووید- 19

در پایان کتاب واژه نامه  برای مخاطبان کتاب آورده شده است

صفحه7 از7

علوم پزشکی

انواع کتاب های علوم پزشکی